Recenze

Souhrn recenzí produktu Veslovací trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Celkově jsem naprosto spokojená, splnil moje očekávání. Již po týdnu cvičení cítím i vidím výsledky cvičení. Můžu Všem doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2019)

tichý, naprosto neruší ostatní pohodlné sezení jednoduché ovládání displeje možnost přiobjednat servis k sestavení

sklápění mohlo být jednodušší


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

doporučuji všem,kdo není náročný na funkce a chce jen zlepšit svou kondici a pravidelně stroj používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.02.2011)

dobrá cena,stabilní,jednoduché složení

zatím žádný problém,po cca týdnu provozu


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline Thenar

Hledal jsem levnější veslo na občasný trénink sebe (186 cm, 90 kg) i drobné přítelkyně a předčilo očekávání. Oceňuji hlavně dlouhý pojezd, tichý chod a dobrou zátěž kterou lze snadno změnit. Stojan na mobil je příjemný bonus

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2020)

Dlouhý pojezd i pro vysoké lidi Tichý chod, lze v pohodě sledovat televizi Dostatečná zátěž i pro chlapa Displej se stojanem

Počítač nemá moc funkcí, ale to bych ani za tu cenu nečekal.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2018)

koupila jsem jako dárek pro syna v této cenové relaci kvalitní výrobek po rozbalení jsme zjistili, že chybí jedna součástka - kontaktovali jsme prodejce a ten okamžitě zaslal novou dá se nastavit různá zátěž - pro běžně zdatného člověka dostačující, trénovaní jedinci by zřejmě uvítali větší zátěž, pro naše účely naprosto vyhovuje výrobek není příliš rozměrný, v pohodě se vejde do každého pokoje není příliš hlučný procvičíte si opravdu partie celého těla


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Vybíral jsem z několika strojů,ale vybral jsem z důvodu mechanického Nastavení a jednoduché obsluhy. Určitě rozhodl pojezd na ložiskách a dlouhý pojezd. Mám doma od konkurence a už jsem nechtěl před každým cvičením nastavovat pc a hledat programy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2019)

Jednoduchá instalace Pouze mechanika bez elektroniky Pojezd na ložiskách Tichý chod Masivní konstrukce Dlouhý pojezd Skladný V této ceně nemá konkurenci


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline PowerMaster

Vynikající cena, skladný, plní velmi dobře účel.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2016)

- skladný - naprosto splňující předpoklady - jednoduchá montáž podle skvělého návodu

- zatím jsem nenašla slabiny, jenom jsem ještě nepřišla, jak monitoruje tep.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Trenažér mě zaujal nízkou cenou a malými nároky na prostor. Výhodou je také to, že se něm dá provádět více různých cviků. Zátěž je dostatečná pro kondiční cvičení. Trenažér splnil má očekávání. Doporučuji ho ostatním. Bonusem byla doprava zdarma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2013)

Cena Skladnost Malá váha


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Na veslovacím trenažeru posiluji cca 2 týdny, ale už ted je znát, že funguje tak jak sem si představoval - perfektně!!! posiluji břišní svaly, zádové, ruce a nohy. Já jsem prozatím max spokojený...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2014)

Jednoduchá mašinka k procvičení celeho těla. Splňuje požadavky na můj osobní trénink, dobrá cena, skladnost.

Nutno cvičit v botach


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline PowerMaster

Doma již mám orbitrek.Na veslovacím trenažeru ,ale posiluji i břišní svaly,zádové,ruce a nohy.Zatím jsem spokojená.S klidným svědomím mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2012)

S velovacím trenažerem jsem velice spokojená. Protáhnu si na něm veškeré svaly.Hlavně ty břišní o kterých jsem pochybovala,že je ještě mám.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Celkově jsem velice spokojen. Cvičím pětkrát týdně 30 minut. Používám zátěž na pětku, ze začátku jsem dělal za 30 min cca 700 záběrů, po měsíci používání cca 1000 záběrů. I kila jdou dolu za měsíc z 108 kg na 99 kg. Ze začátku to bolelo, ale už jsem si zvykl, hlavně vydržet. Celý život jsem měl vyloženě záporný vztah ke cvičení, začal jsem až teď v 54 letech a docela mi to baví. Tento veslovací trenažér mohu vřele doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2016)

Robusní, velmi tichý, funguje bez výhrad

Trochu vržou pedály.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2020)

Rychlé složení a manipulace díky kolečkům. Jednoduché ovládání Dostatečný pojezd i na člověka 183cm vysokého.

Pokud si chce zacvičit dítě, tak displej nenačítá čas ani přítahy, protože nedojede dostatečně daleko, aby ho zaznamenalo čidlo.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Tento veslovací tenažer je o poznání lepší než typ "OCEAN" stejného výrobce. Zadní podpěrná noha je stabilnější a sedlo je luxusní. Měkké, neklouže a není hlučné při pojezdu. Vylepšení valivými ložisky zde opravdu výrazně zabralo. Za tak malé peníze v porovnání s profesionálními stroji, nelze najít žádnou chybku. Cvičení je velmi kreativní a můžete si při troše fantazie, protáhnou celé tělo. Stačí se jen odpoutat od sedla.....chápu, je to těžké když je tak pohodlné a nanejvýše ergonomické, ale zkuste to. Design je celkem precizní a použité plasty jsou velmi pevné. U OCEANu to trošinku skřípalo a dva boční díly setrvačníku nepříliš přesně seděly v sobě. Ale to už je jiná třída. Cvičení je možné provozovat v jakémkoli věku, protože u nás na tom řádí děcka, já se ženou ale i tchýně, která už užívá nějakou dobu penze. 8 stupňů zátěže si tak najde vždy svého uživatele. Pravda, chvilku trvá, než si zvyknete (hlavně jisté partie) a než Vás přestanou svaly po cvičení bolet, ale to je u každého nového cvičení stejné. Stačí to jen na začátku nenapálit. Ono je to tak trošičku zrádné, sedíte, koukáte na TV, hluk pomalu žádný takže hodinka (s pauzami) uteče jak nic a na druhý den se nestačíte divit, co to nenápadné cvičení napáchalo za škody. Takže radím, najeďte si na : http://www.insportline.cz/699/ a stáhněte si návod. Já na něm cvičím cca.4 měsíce a nepozoruji zatím žádné mechanické změny. Jen na horní leštěné části tyče je vidět, kudy se pohybují kolečka. Jde ale jen o optickou nikoli materiálovou stopu. Poněkud nevýhoda leštěného povrchu. Jo a kalorimetr funguje ne na skutečné fyzické zátěži, ale na dopočítávání podle počtu kmitů sedla přes snímač. Ale to už bych asi chtěl za hrstku chechtáčků, příliš mnoho muziky. Nicméně, velmi kladně hodnotím polohování displeje, který je z různých úhlů vidět různě dobře. Takže malé děti si to sklopí dolů a dospělý cvičenec zase nahodu, dle libosti. Koho by bavilo počítat do 2.000 kmitů. To bych u toho také mohl usnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Cenová dostupnost Dostupnost na trhu Design Pevná konstrukce Ložiska na pojezdu sedla Skládaný profil hl.tyče Stavitelný displej Jednoduchá montáž Rychlost dodávky (z www.Insportline.cz )

Za dané peníze nic


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Ve srovnání se stroji v posilovnách, jejichž cena je několikanásobně vyšší, mně chybí jen pokročilé funkce počítače. To je vzhledem k ceně pochopitelné, takže to neuvádím v mínusech. Na displeji tohoto přístroje využívám jen měření času. Počet záběrů pro mě není důležitý a počítadlu kalorií obecně nevěřím.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.09.2015)

Tichý provoz Pohodlné sedátko Dostatek stupňů obtížnosti

Opěrka paty by mohla být vyšší.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

tuto veslovačku jsme vybrali pro její variabilitu a možnosti cvičení. Zatím vše funguje bez problému, přístroj je lehko složitelný a skladný. Maximální spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2014)

variabilita cvičení

spíše pro ženy, pro muže malá zátěž


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Zatím používám týden, takže na dlouhodobější výsledky je třeba počkat, nicméně opravdu pomáhá na protažení celého těla. Trenažér je tichý, určitě je vhodný i pro lidi vyššího vzrůstu, protože má dlouhý pojezd a montáž je velmi snadná. Dá se zvládnout během půl hodiny. Za sebe jsem s nákupem velmi spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2019)

Relativně tichý Velmi snadná montáž Vhodný i pro vyšší lidi - dlouhý pojezd Dostačující odpor


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Zpočátku jsem chtěla pořídit stroj levnější, ale po přečtení prvních informací a rozdílů mezi veslovacími trenažéry a posléze po poradě jsem ráda, že jsem zvolila tento. Pro kondiční cvičení bezvadný Používá jej celá rodina. Je tichý, snadná manipulace, dá se sklopit, obzvlášť rádi ho využívají děti. Pouze při nastavení spalování kalorií mne zarazilo, že spaluji stejné množství, když zabírám normálně dle návodu na použití, ale i když si na sedátko jen sednu a s upnutýma nohama jezdím jen dopředu a dozadu a za "táhlo" nezabírám, tudíž se tolik nenadřu a podle mne rozhodně nesimuluji pohyb veslování. Toho si všiml můj 9letý syn. Tak nevím, jestli je to správně, ale moc se nám to nezdá. Prokudt bych rozhodně doporučila, vzhledem k tomu, že nejsme žádní profíci - pohyb je všestranný, tělo bolí ze začátku pěkně. Vzhledem k tomu, že jsme se chtěli hýbat pravidelně a z časových důvodů nejsme schopni 2 - 3x týdně někam docházet, je tohle ideální. Nemusíme nikam, protáhneme se v pohodlí domova a něco pro sebe uděláme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2010)

jednoduchý na složení snadná manipulace díky kolečkům, což oceňuji obzvlášť na plovoucí podlaze výhoda je možnost sklopení - úspora místa, která je nezanedbatelná tichý chod v porovnání s jinými přístroji přijatelná cena


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Pro domácí cvičení mi tento trenažér přijde skvělý. Zboží mi bylo dodání rychle, s dopravcem nebyly žádné problémy. Dva dny po dodání se mi ozval technik (tímto bych ho chtěla pochválit za vstřícnost při výběru vzájemně vyhovujícího termínu a rychlost montáže) a dohodli jsme si termín, kdy se dostaví (stroj je jednodušší než jsem si myslela, možná bych teď už odbornou montáž nepovažovala za nutnou). Pro začátečníky je velmi vhodné video s instruktáží "jak veslovat", nepodceňovala bych ho - aby bylo cvičení efektivní, musí se provádět správně. Trenažér doporučuji, veslovaní je zdravý pohyb :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2013)

Jednoduchý stroj pro procvičení celého těla Skladnost - dá se složit, poslouží i jako věšák 8 stupňů zátěže mi pro ženu přijde dostačující Velmi tichý chod - čekala jsem rámus a ono nic! Jsem velmi spokojena s komunikací ze strany Insportline Ke koupi jsem se rozhodla po zlevnění produktu - myslím, že zlevněná cena odpovídala kvalitě

Uvítala bych delší pojezd dopředu, abych se "měla kam natáhnout" pro tempo - pro vysokého člověka to může být dost otravné... Trochu mám obavy kvůli řemenu, za který se tahá - snad toho vydrží dost... Zmatečný displej s údaji, např. počítání kcal je podle mě velmi orientační a zbytečné, počítadlo záběrů si zatím bohužel dělá co chce...ale to mě až tak netrápí, hlavní je čas


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Manuál je výjimečně dobře zpracovaný, dokonce spojovací materiál je popsaný a rozdělený podle jednotlivých kroků v montážním návodu, i tak mám k montážnímu návodu zásadní výtku, schází totiž informace, že po zasazení kolejnice do hlavního rámu je nutné aretační šrouby na zadním nosníku (díl 5) upravit tak, aby se podpora kolejnice (díl 13), zadní nosník a přední nosník dotýkaly současně podložky, jinak časem reálně hrozí poškození konstrukce. Konzultoval jsem to s technikem e-shopu, který mou domněnku ohledně tří podpor potvrdil.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2018)

Elektronické nastavení zátěže, volba profilů, každý člen rodiny si jednoduše zvolí svou úroveň, ovládání computeru si každý rychle osvojí Tichý chod sedla po kolejnici Údaje o tepové frekvenci se shodují s mým sporttesterem, údaje o vydané energii už ale ne Jednoduchá montáž, podrobný návod, dokonce i šroubky, matky a podložky jsou zatavené do plastu a popsané typem i katalogovým číslem, navíc rozdělené podle jednotlivých kroků montáže Videokanál výrobce na YouTube

opomenutí v montážním návodu, správné nastavení se dá logicky odvodit, ale vzhledem k jinak velmi kvalitnímu návodu nemusí každému dojít, že výrobce zapomněl na tak zásadní informaci cca po čtvrt hodině začne provaz veslovacího mechanismu nepříjemně vrzat, není to hlasité, spíš otravné Při používání trenažeru se zvedá a klesá přední nosík, protože se to děje i na YouTube videu výrobce, má to tak pravděpodobně být.


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2019)

Snadná montáž, ( po dotažení se nic nezvedá ;) ) Vše ostatní dle očekávání, super mučidlo!

Hlučnější pojezd, nedočetl jsem se, zda mám/mohu silikonová kolečka nebo kolejnici nějak mazat.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Stroj se dá snadno sestavit, všechno nutné je v balení. Návod je názorný a přehledný, čeština samozřejmostí. Stroj je líbivý, v provozu tichý, s variabilnou zátěží a možností si ji snadno změnit ("kroužky" od elastických lan se připnou karabinkami k madlu a rukojítkám). Na sedátku se sedí příjemně, neklouže. Podpěra nohou je účinná, dobře fixuje i drobné i větší nohy. Koolečka od sedátka jsou plastová a v nich je kovové ložisko, výměna jse snadná a na skladu je prý mají skoro vždy. (Odzkoušeno.) Pojezdový hranol je kratší, ale lidi do 180 cm by si na tom měli zacvičit tak akorát. Pojezd je tichý, když hlučí, je problém v kolečkách. Veslovací trenažér je hlavně pro lidi, co potřebují 3x týdně v poklidném tempu procvičit celé tělo a nemají vztah k aerobiku či k zumbě. Profesionálové kupují stroje o řád-dva výš a na budování muskulatury bych volila asi jiný stroj s vyšší zátěží. Za částku do 4000 Kč je to ten nejlepší domácí veslovací trenažér, jaký jsem mohla vidět a vyzkoušet. Já jsem spokojena a doporučuji dál.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.10.2012)

snadno sestavitelný šroubováky a imbusové klíče k sestavení v balení skládací (nezabírá moc místa) 3 stupně zátěže pro AEROBNÍ cvičení multifunkční, velice variabilní lze si na něm procvičit opravdu celé tělo tichý chod pohodlné sedátko esteticky líbivý vzhled vhodné pro nižší postavy (do 180 cm vč.) - kratší pojezd - ideální pro ženy

plastové kolečka s kovovým ložiskem (je-li problém v ložisku, začnou se odírat o pojezdový hranol a působí hluk) počítadlo reaguje na pohyby sedátka, nepočítá cviky při fixovaném sedátku


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Oxford je slušně mechanicky zpracovaný, spojovací materiál je až předimenzovaný a je předpoklad slušné životnosti. Svary by mohly být lepší, ale co chtít víc za ty peníze. Sedadlo je výborné, pohodlné a má zatím hladký a tichý chod. Stabilita je dík třem podpěrám výborná, složením se ušetří hodně místa. Chod setrvačníku je dobrý. Problém je v nášlapných plochách, zarážka pro patu je nízká a naprosto nevhodně vybraná. Je potřeba veslovat v botách a hodně přitáhnout poutání, na boso noha vyklouzne. Při montáži nesouhlasí návod s blisty se součástkami...v návodu je značeny písmeny, na blistech jsou čísla...laikovi by to mohlo připravit horkou chvilku. Na počítadle se mi nepodařilo najít ukazatel záběrů za minutu...ale třeba jsem jen trouba :-) Když ho porovnám s trenažérem Kettler Coach, který také používám, tak Oxford je tišší a má pohodlnější sedadlo, Kettlrt je lépe mechanicky zpracován a má lepší počítadlo...ale taky je třikrát dražší... Každopádně za tuhle cenu je to dobrý trenažér a jeho nákup mohu s klidným srdcem doporučit.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Tichý chod Pohodlné sedadlo Skládací konstrukce Cena

Zarážky na nášlapných plochách Nesouhlasí popis v návodu a na blistrech Jednodušší počítač


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline Thenar

Zatím je vše OK. Vybrala jsem si tento produkt na základě přečtení kladných recenzí a také si myslím, že obchod nabízí kvalitní zboží. Mohl by být trochu podrobnější návod jak cvičit, třeba i s nějakým jednoduchým rozpisem cvičení pro začátečníka, apod. Když začínáte, je každá rada odborníka dobrá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2020)


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

díky svému onemocnění páteř v oblasti beder mi tento trenažer velmi vyhovuje, protože tuto partii nenamáhá. Cvičení na veslovacím trenažeru znám z dřívějších návštěv posilovny a proro jsem si jej pořídila domů

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2013)

trenažér splňuje podmínky pro domácí posilování téměř všech svalových partií


Recenze Veslovací trenažér a recumbent 2v1 inSPORTline SEG 6601

Trenažér mám více než rok a jsem s ním velmi spokojen . Po dosažení max. stupně zátěže doporučuji přichytit napevno k podlaze . Na celkové zpevnění těla stačí jen pár minut intenzivního veslování denně .Výborný pocit mám i ze šlapání . Na rozdíl od kola , kde se často jen vezete , tady musíte šlapat pořád a po ujetí 30 km ostrým tempem vypadám , jako bych vylezl z bazénu . Dejte si pod sebe raději ručník , potom , co jsem se několikrát zapotil přestaly fungovat senzory tepu . Ještě že jezdím na čas :-) . Největší slabinou je displej . Chybí podsvícení , není možné měřit mezičasy , nebo ukládat nejlepší výsledky . Přes drobné výhrady rozhodně doporučuji .

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2011)

Lepší , než jsem čekal Rychlé výsledky cvičení Nezabere moc místa Kvalitní provedení - zatím nejeví žádné známky opotřebení

Nelíbí se mi provedení displeje Přivítal bych možnost nastavení větší zátěže Po propocení trenažeru nefunkční senzory tepu


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Myslím, že je to vhodný posilovací stroj pro muže, vnukovi vyhovuje Nezabírá moc místa a je účinný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2011)

Koupila jsem tento produkt vnukovi, aby doma mohl cvičit, když se mu nechce zajít do posilovny


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Ponekud hlucnejsi nez jsme ocekavali. Stroj jede v poradku, ale dala by se jeste pridat zatez a je na pouziti pouze zakladni pocitadlo. Upinani na nohy je prilis siroke a neda se to bohuzel zuzit. Neni moc idealni upinani na suchy zip. Ale na domaci pouziti je vyhovujici.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2020)


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline Thenar

jako doplněk k ostatnímu (běh, badminton, lezecká stěna...) perfektní. pokud bych měla používat jako prioritu, tak bych volila robustnější. ale jako doplněk je plně dostačující. žena 47 let, 167cm/54kg

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.11.2020)


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline River

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2017)

Měl jsem OXFOR 4 roky poslední rok jsem vesloval 1 hod.několikrát týdně slušný ,ale s tímhle se nemůže absolutně rovnat Je to taky tichošlápek myslím tím pojezd i točící díly!!!! Displey motivuje k výkonu Kdo to myslí vážně doporučuji

00000


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

tento mučící stroj vřele doporučuji, mohou na něm cvičit opravdu všichni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2016)

úžasný stroj, při cvičení zapojujete celé tělo, neexistuje, pokud správně cvičíte, aby vás bolelo jen něco, buď bolí celé tělo nebo nic :)

zabere poměrně dost místa na délku


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

zatím nelituji a šel bych do toho znovu cvičení je hlavně o osobní motivaci a výdrži, ale veslařský trenažér je pro mě opravdu dobrý pomocník

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2016)

nejlepší domácí "mučící" /posilovací/ stroj co jsem vyzkoušel zatím splňuje víc než jsem očekával, zpevňuje celou postavu, nezatěžuje klouby a na kardio cvičení úplně super a pohodlnější a bezpečnější /úrazy/ než běhání po okolí tichý chod, přehledný počítač, jednoduchá a pevná konstrukce přehledný montážní návod /kdybych nebyl zbrklí, dal jsem montáž na 1. pokus/ hrudní pás součástí balení netlačící sezení /zatím max. 40 min/ zaslán videonávod na týdení cvičení

v návodu žádná zmínka o základní údržbě /asi není nic potřeba/ z počítače nejdou výstupy ani nemá paměť třeba na týden /což zvládají obyč apky na chytrých telefonech/ nutná podložka pod stroj /doporučováno obchodem, ale doporučovaná univezální je krátká !!!/ třetí den přestal fungovat hrudní pás - ještě jsem neřešil, jestli baterie nebo něco jiného na domácí použití cena /v porovnání s rotopedem/, ale NElituji!! žena se toho zatím bojí