Recenze

Souhrn recenzí produktu Veslovací trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

díky svému onemocnění páteř v oblasti beder mi tento trenažer velmi vyhovuje, protože tuto partii nenamáhá. Cvičení na veslovacím trenažeru znám z dřívějších návštěv posilovny a proro jsem si jej pořídila domů

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2013)

trenažér splňuje podmínky pro domácí posilování téměř všech svalových partií


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2020)

Rychlé složení a manipulace díky kolečkům. Jednoduché ovládání Dostatečný pojezd i na člověka 183cm vysokého.

Pokud si chce zacvičit dítě, tak displej nenačítá čas ani přítahy, protože nedojede dostatečně daleko, aby ho zaznamenalo čidlo.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

tuto veslovačku jsme vybrali pro její variabilitu a možnosti cvičení. Zatím vše funguje bez problému, přístroj je lehko složitelný a skladný. Maximální spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2014)

variabilita cvičení

spíše pro ženy, pro muže malá zátěž


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline Thenar

Hledal jsem levnější veslo na občasný trénink sebe (186 cm, 90 kg) i drobné přítelkyně a předčilo očekávání. Oceňuji hlavně dlouhý pojezd, tichý chod a dobrou zátěž kterou lze snadno změnit. Stojan na mobil je příjemný bonus

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2020)

Dlouhý pojezd i pro vysoké lidi Tichý chod, lze v pohodě sledovat televizi Dostatečná zátěž i pro chlapa Displej se stojanem

Počítač nemá moc funkcí, ale to bych ani za tu cenu nečekal.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Tento produkt jsem si vybrala po velkém rozhodování. Ovšem splnil veškeré mé očekávání. Cvičím na něm už týden skoro každý den, tak 45minut a začínám pozorovat zpevnění těla. Stroj má možnost 8smi zátěží, zatím zvládám veslovat na pátou a dává mi to zabrat.:D Ale jsem maximálně spokojená, měla jsem obavy zbytečně vyhozených peněz, ale zbytečné. Jsem ráda, že jsem si jej koupila!!!:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2013)

Rychlé složení, dobře se na něm cvičí, velká spokojenost!

Proti žádné, jen bohužel dopravní společnost s těmito balíky neumí zacházet, doručili mi jej poškozený (naprasklý boční kryt), ovšem na reklamaci mi ihned zaslali nový.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline River

Mé zkušenosti po 14ti dením provozu (asi 300 minut): Výška 185 cm, váha 94 kg - a na tomto "vesle" nemám problém se cvičením. Překvapilo mě opravdu kvalitní dílenské zpracování - až na plastový kryt pojezdu slajdu (ale to je drobnost). Tohle jsem od made in taiwan nečekal. Veslování v pohodě - hlučnost je srovnatelná s Concept2 (ty nové už tak neřvou) a pocit veslování se ke Concept2 velmi blíží. Pro samotné cvičení je dobrý program "tempař" kdy vás elektronický protivník prohání, nebo program k udržení tepové frekvence. Za tu cenu není co řešit.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2010)

-kvalitní provedení (povrchová úprava, promyšlenost konstrukce) -robustnost konstrukce -kvalitní materiály -dobrá cena -velice dobrý pocit plného veslování

-dvoumetrový veslař určitě neudělá celé tempo -pojezdový nosník je malinko širší a z toho plynou širší kolena -nastavovací kolečko displeje reaguje pomalu (jde o zvyk) -problémy při spárování připojeného snímače tepu -nutnost síťového adaptéru


Recenze Veslovací trenažér a recumbent 2v1 inSPORTline SEG 6601

Trenažér mám více než rok a jsem s ním velmi spokojen . Po dosažení max. stupně zátěže doporučuji přichytit napevno k podlaze . Na celkové zpevnění těla stačí jen pár minut intenzivního veslování denně .Výborný pocit mám i ze šlapání . Na rozdíl od kola , kde se často jen vezete , tady musíte šlapat pořád a po ujetí 30 km ostrým tempem vypadám , jako bych vylezl z bazénu . Dejte si pod sebe raději ručník , potom , co jsem se několikrát zapotil přestaly fungovat senzory tepu . Ještě že jezdím na čas :-) . Největší slabinou je displej . Chybí podsvícení , není možné měřit mezičasy , nebo ukládat nejlepší výsledky . Přes drobné výhrady rozhodně doporučuji .

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2011)

Lepší , než jsem čekal Rychlé výsledky cvičení Nezabere moc místa Kvalitní provedení - zatím nejeví žádné známky opotřebení

Nelíbí se mi provedení displeje Přivítal bych možnost nastavení větší zátěže Po propocení trenažeru nefunkční senzory tepu


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Zpočátku jsem chtěla pořídit stroj levnější, ale po přečtení prvních informací a rozdílů mezi veslovacími trenažéry a posléze po poradě jsem ráda, že jsem zvolila tento. Pro kondiční cvičení bezvadný Používá jej celá rodina. Je tichý, snadná manipulace, dá se sklopit, obzvlášť rádi ho využívají děti. Pouze při nastavení spalování kalorií mne zarazilo, že spaluji stejné množství, když zabírám normálně dle návodu na použití, ale i když si na sedátko jen sednu a s upnutýma nohama jezdím jen dopředu a dozadu a za "táhlo" nezabírám, tudíž se tolik nenadřu a podle mne rozhodně nesimuluji pohyb veslování. Toho si všiml můj 9letý syn. Tak nevím, jestli je to správně, ale moc se nám to nezdá. Prokudt bych rozhodně doporučila, vzhledem k tomu, že nejsme žádní profíci - pohyb je všestranný, tělo bolí ze začátku pěkně. Vzhledem k tomu, že jsme se chtěli hýbat pravidelně a z časových důvodů nejsme schopni 2 - 3x týdně někam docházet, je tohle ideální. Nemusíme nikam, protáhneme se v pohodlí domova a něco pro sebe uděláme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2010)

jednoduchý na složení snadná manipulace díky kolečkům, což oceňuji obzvlášť na plovoucí podlaze výhoda je možnost sklopení - úspora místa, která je nezanedbatelná tichý chod v porovnání s jinými přístroji přijatelná cena


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

spolehlivé a funkční

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2016)

- perfektní na domácí tréning - 2 roky funguje spolehlivě, jen vypadl magnet ze sedačky na snímání, musel jsem ho zalepit

časem by hlavně muži potřebovali větší zátěž, ale nevadí


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Vybíral jsem z několika strojů,ale vybral jsem z důvodu mechanického Nastavení a jednoduché obsluhy. Určitě rozhodl pojezd na ložiskách a dlouhý pojezd. Mám doma od konkurence a už jsem nechtěl před každým cvičením nastavovat pc a hledat programy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2019)

Jednoduchá instalace Pouze mechanika bez elektroniky Pojezd na ložiskách Tichý chod Masivní konstrukce Dlouhý pojezd Skladný V této ceně nemá konkurenci


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Zatím funguje naprosto spolehlivě, uvidíme za pár let. Doporučil bych všem, kdo mají málo času a chtějí na sobě pracovat - fyzicky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.02.2010)

Cenově přijatelné, doprava bez problémů. Zvítězil při průzkumu trhu na internetu.


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline PowerMaster

Vynikající cena, skladný, plní velmi dobře účel.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2016)

- skladný - naprosto splňující předpoklady - jednoduchá montáž podle skvělého návodu

- zatím jsem nenašla slabiny, jenom jsem ještě nepřišla, jak monitoruje tep.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2018)

skladný, nezabere moc místa v pohodě se na něm cvičí a sleduje televize zároveň. perfektní návod k sestavení. dobře si zacvičím já se 160 cm i manžel se 185 cm

senzory tepu na rukojetích jsou špatně umístěny, je nutné nepřirozeně vykroutit ruce


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Myslím, že je to vhodný posilovací stroj pro muže, vnukovi vyhovuje Nezabírá moc místa a je účinný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2011)

Koupila jsem tento produkt vnukovi, aby doma mohl cvičit, když se mu nechce zajít do posilovny


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Stroj se dá snadno sestavit, všechno nutné je v balení. Návod je názorný a přehledný, čeština samozřejmostí. Stroj je líbivý, v provozu tichý, s variabilnou zátěží a možností si ji snadno změnit ("kroužky" od elastických lan se připnou karabinkami k madlu a rukojítkám). Na sedátku se sedí příjemně, neklouže. Podpěra nohou je účinná, dobře fixuje i drobné i větší nohy. Koolečka od sedátka jsou plastová a v nich je kovové ložisko, výměna jse snadná a na skladu je prý mají skoro vždy. (Odzkoušeno.) Pojezdový hranol je kratší, ale lidi do 180 cm by si na tom měli zacvičit tak akorát. Pojezd je tichý, když hlučí, je problém v kolečkách. Veslovací trenažér je hlavně pro lidi, co potřebují 3x týdně v poklidném tempu procvičit celé tělo a nemají vztah k aerobiku či k zumbě. Profesionálové kupují stroje o řád-dva výš a na budování muskulatury bych volila asi jiný stroj s vyšší zátěží. Za částku do 4000 Kč je to ten nejlepší domácí veslovací trenažér, jaký jsem mohla vidět a vyzkoušet. Já jsem spokojena a doporučuji dál.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.10.2012)

snadno sestavitelný šroubováky a imbusové klíče k sestavení v balení skládací (nezabírá moc místa) 3 stupně zátěže pro AEROBNÍ cvičení multifunkční, velice variabilní lze si na něm procvičit opravdu celé tělo tichý chod pohodlné sedátko esteticky líbivý vzhled vhodné pro nižší postavy (do 180 cm vč.) - kratší pojezd - ideální pro ženy

plastové kolečka s kovovým ložiskem (je-li problém v ložisku, začnou se odírat o pojezdový hranol a působí hluk) počítadlo reaguje na pohyby sedátka, nepočítá cviky při fixovaném sedátku


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Jelikož mám sedavé zaměstnání, koupil jsem si tento výrobek, abych celkově zpevnil tělo a zoroveň shodil nějaké to kilo. Zatím z mojí týdenní zkušenosti mohu kostatovat, že výrobek splnil přesně to co jsem očekával. Jednoduchá montáž. Podle mé týdenní zkušenosti je to ideální stroj pro netrénované jedince, při záteži na dvě / tři lanka se pěkně zapotíte. Uvidím jak to bude s živostností lanek, ale počítám, že nebude problém koupit nové. Jelikož trenažér stojí na dřevěné podlaze koupeno s podložkou - díky níž stroj drží na jednom místě, doporučuji.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.04.2013)

Cena Vzhled Jednoduchá montáž Instruktážní video

trochu zklamání na fukcemi "počítače", chybí vzdálenost, počítá pouze "tempa" - naprosto nechápu význam celkového počtu temp (chci vidět co se bude dít až budu mít 9999). asi celkové nastavení zátěže, i pro mě, jako netrénovaného jedince, je jízda na jedno lanko naprosto o ničem, dvě lanka mě po pár dnech přijdou jen tak tak, tři lanka (max) jsou zatím dostatečně "těžká". Tzn lépe by bylo začínat od střední zátěže, s možností dalších dvou vyšších zátěží.


Recenze Veslovací trenažér Concept2 D PM5

Ohromné nadšení, splnilo to nadmíru naše očekávání. Tichý, plynulý chod, včetně "ventilátoru" ... doporučujeme všem, kteří touží po kvalitním stroji..... Původně jsme zakoupili jinou značku, po 14 dnech jsme vrátili (jízda nebyla plynulá, nebavilo nás to).....s Concept2 D PM5 chvíli nezahálíme, máme jej pro domácí využití a pomalu na něj stojíme frontu. Kdo se rozmýšlíte co vybrat....určitě doporučujeme. I my jsme dali na doporučení a vůbec, ale vůbec nelitujeme !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2019)


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

tento mučící stroj vřele doporučuji, mohou na něm cvičit opravdu všichni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2016)

úžasný stroj, při cvičení zapojujete celé tělo, neexistuje, pokud správně cvičíte, aby vás bolelo jen něco, buď bolí celé tělo nebo nic :)

zabere poměrně dost místa na délku


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Celkově jsem naprosto spokojená, splnil moje očekávání. Již po týdnu cvičení cítím i vidím výsledky cvičení. Můžu Všem doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2019)

tichý, naprosto neruší ostatní pohodlné sezení jednoduché ovládání displeje možnost přiobjednat servis k sestavení

sklápění mohlo být jednodušší


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline PowerMaster

Doma již mám orbitrek.Na veslovacím trenažeru ,ale posiluji i břišní svaly,zádové,ruce a nohy.Zatím jsem spokojená.S klidným svědomím mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2012)

S velovacím trenažerem jsem velice spokojená. Protáhnu si na něm veškeré svaly.Hlavně ty břišní o kterých jsem pochybovala,že je ještě mám.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Zatím používám týden, takže na dlouhodobější výsledky je třeba počkat, nicméně opravdu pomáhá na protažení celého těla. Trenažér je tichý, určitě je vhodný i pro lidi vyššího vzrůstu, protože má dlouhý pojezd a montáž je velmi snadná. Dá se zvládnout během půl hodiny. Za sebe jsem s nákupem velmi spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2019)

Relativně tichý Velmi snadná montáž Vhodný i pro vyšší lidi - dlouhý pojezd Dostačující odpor


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Tento veslovací tenažer je o poznání lepší než typ "OCEAN" stejného výrobce. Zadní podpěrná noha je stabilnější a sedlo je luxusní. Měkké, neklouže a není hlučné při pojezdu. Vylepšení valivými ložisky zde opravdu výrazně zabralo. Za tak malé peníze v porovnání s profesionálními stroji, nelze najít žádnou chybku. Cvičení je velmi kreativní a můžete si při troše fantazie, protáhnou celé tělo. Stačí se jen odpoutat od sedla.....chápu, je to těžké když je tak pohodlné a nanejvýše ergonomické, ale zkuste to. Design je celkem precizní a použité plasty jsou velmi pevné. U OCEANu to trošinku skřípalo a dva boční díly setrvačníku nepříliš přesně seděly v sobě. Ale to už je jiná třída. Cvičení je možné provozovat v jakémkoli věku, protože u nás na tom řádí děcka, já se ženou ale i tchýně, která už užívá nějakou dobu penze. 8 stupňů zátěže si tak najde vždy svého uživatele. Pravda, chvilku trvá, než si zvyknete (hlavně jisté partie) a než Vás přestanou svaly po cvičení bolet, ale to je u každého nového cvičení stejné. Stačí to jen na začátku nenapálit. Ono je to tak trošičku zrádné, sedíte, koukáte na TV, hluk pomalu žádný takže hodinka (s pauzami) uteče jak nic a na druhý den se nestačíte divit, co to nenápadné cvičení napáchalo za škody. Takže radím, najeďte si na : http://www.insportline.cz/699/ a stáhněte si návod. Já na něm cvičím cca.4 měsíce a nepozoruji zatím žádné mechanické změny. Jen na horní leštěné části tyče je vidět, kudy se pohybují kolečka. Jde ale jen o optickou nikoli materiálovou stopu. Poněkud nevýhoda leštěného povrchu. Jo a kalorimetr funguje ne na skutečné fyzické zátěži, ale na dopočítávání podle počtu kmitů sedla přes snímač. Ale to už bych asi chtěl za hrstku chechtáčků, příliš mnoho muziky. Nicméně, velmi kladně hodnotím polohování displeje, který je z různých úhlů vidět různě dobře. Takže malé děti si to sklopí dolů a dospělý cvičenec zase nahodu, dle libosti. Koho by bavilo počítat do 2.000 kmitů. To bych u toho také mohl usnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Cenová dostupnost Dostupnost na trhu Design Pevná konstrukce Ložiska na pojezdu sedla Skládaný profil hl.tyče Stavitelný displej Jednoduchá montáž Rychlost dodávky (z www.Insportline.cz )

Za dané peníze nic


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline River

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2017)

Měl jsem OXFOR 4 roky poslední rok jsem vesloval 1 hod.několikrát týdně slušný ,ale s tímhle se nemůže absolutně rovnat Je to taky tichošlápek myslím tím pojezd i točící díly!!!! Displey motivuje k výkonu Kdo to myslí vážně doporučuji

00000


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Trenažér mě zaujal nízkou cenou a malými nároky na prostor. Výhodou je také to, že se něm dá provádět více různých cviků. Zátěž je dostatečná pro kondiční cvičení. Trenažér splnil má očekávání. Doporučuji ho ostatním. Bonusem byla doprava zdarma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2013)

Cena Skladnost Malá váha


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Oxford je slušně mechanicky zpracovaný, spojovací materiál je až předimenzovaný a je předpoklad slušné životnosti. Svary by mohly být lepší, ale co chtít víc za ty peníze. Sedadlo je výborné, pohodlné a má zatím hladký a tichý chod. Stabilita je dík třem podpěrám výborná, složením se ušetří hodně místa. Chod setrvačníku je dobrý. Problém je v nášlapných plochách, zarážka pro patu je nízká a naprosto nevhodně vybraná. Je potřeba veslovat v botách a hodně přitáhnout poutání, na boso noha vyklouzne. Při montáži nesouhlasí návod s blisty se součástkami...v návodu je značeny písmeny, na blistech jsou čísla...laikovi by to mohlo připravit horkou chvilku. Na počítadle se mi nepodařilo najít ukazatel záběrů za minutu...ale třeba jsem jen trouba :-) Když ho porovnám s trenažérem Kettler Coach, který také používám, tak Oxford je tišší a má pohodlnější sedadlo, Kettlrt je lépe mechanicky zpracován a má lepší počítadlo...ale taky je třikrát dražší... Každopádně za tuhle cenu je to dobrý trenažér a jeho nákup mohu s klidným srdcem doporučit.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Tichý chod Pohodlné sedadlo Skládací konstrukce Cena

Zarážky na nášlapných plochách Nesouhlasí popis v návodu a na blistrech Jednodušší počítač


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

s vyrobkem jsem zatim maximalne spokojeny, kazdy den se nemuzu dockat, az si vecer zacvicim. navic k nemu byl darek :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2017)

bytelna konstrukce, tichy chod, prijatelna cena

mozna ne uplne nejtezsi zatez na nejvyssi stupen, montaz je trochu komplikovanejsi ale neni to nic, co by se nedalo zvladnout


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2018)

koupila jsem jako dárek pro syna v této cenové relaci kvalitní výrobek po rozbalení jsme zjistili, že chybí jedna součástka - kontaktovali jsme prodejce a ten okamžitě zaslal novou dá se nastavit různá zátěž - pro běžně zdatného člověka dostačující, trénovaní jedinci by zřejmě uvítali větší zátěž, pro naše účely naprosto vyhovuje výrobek není příliš rozměrný, v pohodě se vejde do každého pokoje není příliš hlučný procvičíte si opravdu partie celého těla


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Se shrnutím bych počkal na více zkušeností s tímto výrobkem. Hodnotit produkt pár dnů po jeho doručení není u čínských výrobků prozřetelné.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2013)

Jednoduchý domácí trenažér, pro který jsem se rozhodl kvůli akční ceně. Jinak bych asi volil jiný. Trenažér je designově celkem vyvedený a je celkem jednoduchý pro použití.

Na výrobku je znát, že tažná lana se zřejmě brzy opotřebují a bude potřeba je po čase měnit. I samotný výrobce na to upozorňuje v montážním manuálu, že se brzy opotřebují. Považuji za nešťastné (možná nekorektní), že na tuto skutečnost prodejce neupozorňuje zákazníky předem už na samotné stránce výrobku. Možná by pak volil zákazník jiný produkt. Zatím jsem nehledal náhradní díly, doufám, že prodejce pamatuje na to, že bez náhradních tažných lan nelze výrobek používat.


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2019)

Snadná montáž, ( po dotažení se nic nezvedá ;) ) Vše ostatní dle očekávání, super mučidlo!

Hlučnější pojezd, nedočetl jsem se, zda mám/mohu silikonová kolečka nebo kolejnici nějak mazat.


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Manuál je výjimečně dobře zpracovaný, dokonce spojovací materiál je popsaný a rozdělený podle jednotlivých kroků v montážním návodu, i tak mám k montážnímu návodu zásadní výtku, schází totiž informace, že po zasazení kolejnice do hlavního rámu je nutné aretační šrouby na zadním nosníku (díl 5) upravit tak, aby se podpora kolejnice (díl 13), zadní nosník a přední nosník dotýkaly současně podložky, jinak časem reálně hrozí poškození konstrukce. Konzultoval jsem to s technikem e-shopu, který mou domněnku ohledně tří podpor potvrdil.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2018)

Elektronické nastavení zátěže, volba profilů, každý člen rodiny si jednoduše zvolí svou úroveň, ovládání computeru si každý rychle osvojí Tichý chod sedla po kolejnici Údaje o tepové frekvenci se shodují s mým sporttesterem, údaje o vydané energii už ale ne Jednoduchá montáž, podrobný návod, dokonce i šroubky, matky a podložky jsou zatavené do plastu a popsané typem i katalogovým číslem, navíc rozdělené podle jednotlivých kroků montáže Videokanál výrobce na YouTube

opomenutí v montážním návodu, správné nastavení se dá logicky odvodit, ale vzhledem k jinak velmi kvalitnímu návodu nemusí každému dojít, že výrobce zapomněl na tak zásadní informaci cca po čtvrt hodině začne provaz veslovacího mechanismu nepříjemně vrzat, není to hlasité, spíš otravné Při používání trenažeru se zvedá a klesá přední nosík, protože se to děje i na YouTube videu výrobce, má to tak pravděpodobně být.